Centrul Național pentru Producție și Consum Durabile

CUM POȚI SUSȚINE CNPCD

1. Accesează programele și inițiativele noastre.

Cu suportul nostru puteți identifica soluții durabile pentru afacerea dumneavostră, vă puteți îmbunătăți imaginea și credibilitatea și vă puteți spori profitul, prin abordarea unor noi modele de afaceri și a unor segmente de piață diferite. Participă in cadrul Clubului Verde, accesează programul RECP pentru companii sau participă la cursurile pe care le organizăm.

2. Implică-te în cadrul inițiativelor noastre

CNPCD dezvoltă în permanentă inițiative menite sa promoveze modele de consum și producție durabile și să sprijine tranziția către economia verde. În acest context relizăm proiecte, evenimente sau dezvoltăm platforme de colaborare pentru care căutam surse de finanțare și parteneri activi. Donează sau alătură-te parteneriatelor inițiate de noi.

3. Redirecționeză 3.5% din impozit

Unul dintre instrumentele legale pe care orice ONG din România îl are la dispoziție pentru atragerea de surse de finanțare a activității sale îl reprezintă cuantumul de 3.5% din impozitul pe profit al companiilor private sau cuantumul de 3.5% din impozitul pe venit al angajaților. Daca împărtășești aceleași valori cu ale noastre și te preocupă progresul durabil al societății si economiei românești poți sa ne sprijini prin direcționarea acestui cuantum către organizația noastră. Gasești aici formularele necesare. Descarcati, completati si trimiteti documentul pe email la adresa: office@cnpcd.ro

Acceseză aici raportul nostru de activitate pentru a ne cunoaște mai bine și pentru a afla mai multe despre modul în care gestionăm resursele noastre financiare.

Proiect cofinanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă
Mai multe la: www.swiss-contribution.ro & www.swiss-contribution.admin.ch/romania