Centrul Național pentru Producție și Consum Durabile

Proiectul ECOPartner a demarat cu succes la Timisoara in cadrul seminarului de promovare sustinut ieri, 26 Mai , in prezenta a 40 de reprezentanti ai mediului de afaceri, universitatilor,  institutelor de cercetare, ai clusterului Rosenc si ai ADR Vest.

In cadrul evenimentului, Dna Anne Verniquet, coordonator de proiect al partenerului Elvetian a sustinut o prezentare in care a explicat ce este eco-inovarea si ce beneficii aduce companiilor,   in timp ce prezentarea obiectivelor proiectului si a beneficiilor pentru grupurile tinta vizate a fost realizata de catre Managerul de Proiect, dna Aida Szilagyi. Contextul national pentru eco-inovare a fost schitat de catre Dl Andei Churican, coordonator tehnic din partea CNPCD iar Dl Daniel Cosnita, coordonator de proiect al partenerului roman Clustero si Dna Diana Ionescu au vorbit despre posibilitatile de a finanta eco-inovarea.

Urmatoarele evenimente de promovare se vor desfasura in data de 2 Iunie la Sfantu Gheorghe in cadrul Conferintei pentru Dezvoltare Durabila a Clusterelor si in data de 12 Iunie la Bucuresti in cadrul unui seminar organizat de catre partenerii de proiect.

ECOPartner este un proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Cum pot guvernele locale să sprijine apariția simbiozei industriale?
+
Rolul fondului de inovare în Noua Afacere Verde
+
Facilitator de simbioză industrială - The INSIGHT Insider #3
+
Facilitator de simbioză industrială - Curriculum comun
+
Descoperiți proiectul INSIGHT
+
Facilitator de simbioză industrială - INSIGHT
+
AL PATRULEA BULETIN INFORMATIV EDUZWACE
+
TOATE NOUTĂȚILE CNPCD
Proiect cofinanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă
Mai multe la: www.swiss-contribution.ro & www.swiss-contribution.admin.ch/romania