Centrul Național pentru Producție și Consum Durabile

Proiectul ECOPartner a demarat cu succes la Timisoara in cadrul seminarului de promovare sustinut ieri, 26 Mai , in prezenta a 40 de reprezentanti ai mediului de afaceri, universitatilor,  institutelor de cercetare, ai clusterului Rosenc si ai ADR Vest.

In cadrul evenimentului, Dna Anne Verniquet, coordonator de proiect al partenerului Elvetian a sustinut o prezentare in care a explicat ce este eco-inovarea si ce beneficii aduce companiilor,   in timp ce prezentarea obiectivelor proiectului si a beneficiilor pentru grupurile tinta vizate a fost realizata de catre Managerul de Proiect, dna Aida Szilagyi. Contextul national pentru eco-inovare a fost schitat de catre Dl Andei Churican, coordonator tehnic din partea CNPCD iar Dl Daniel Cosnita, coordonator de proiect al partenerului roman Clustero si Dna Diana Ionescu au vorbit despre posibilitatile de a finanta eco-inovarea.

Urmatoarele evenimente de promovare se vor desfasura in data de 2 Iunie la Sfantu Gheorghe in cadrul Conferintei pentru Dezvoltare Durabila a Clusterelor si in data de 12 Iunie la Bucuresti in cadrul unui seminar organizat de catre partenerii de proiect.

ECOPartner este un proiect co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Studiile de caz INSIGHT și părțile interesate: cine sunt aceștia?
+
Primul program național de simbioză industrială
+
Partenerii spanioli ai proiectelor INSIGHT și Design4Circle caută sinergii în contextul economiei circulare
+
AL TREILEA BULETIN INFORMATIV EDUZWACE
+
Simbioza Industriala Instruire facilitator
+
INSIGHT își continuă activitatea în mediul online
+
Un nou instrument de diagnosticare
+
TOATE NOUTĂȚILE CNPCD
Proiect cofinanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă
Mai multe la: www.swiss-contribution.ro & www.swiss-contribution.admin.ch/romania