Centrul Național pentru Producție și Consum Durabile
Acum, după ce a fost definit Curriculum-ul comun INSIGHT, pașii următori sunt cruciali pentru realizarea obiectivului proiectului. Materialele de instruire, un instrument de evaluare a cunoștințelor și un ghid al studentilor vor fi elaborate de catre parteneri în următoarele câteva luni.

Dezvoltarea materialelor de instruire este nucleul proiectului și cea mai importantă activitate a proiectului ( în ceea ce privește forța de muncă) Fiecare modul al Curriculumului Comun a fost atribuit unuia dintre partenerii INSIGHT, pe baza celor mai bune cunoștințe și experiențe deținute. Acest partener va fi responsabil de dezvoltarea conținutului unităților, care vor fi furnizate in cadrul unei platforme de instruire online.

Această activitate va fi urmată de definirea instrumentului final de evaluare a cunoștințelor studenților și de crearea unui ghid pentru cei care decid să ia parte la cursul de formare INSIGHT. O abordare comună va fi utilizată pentru a dezvolta materialele de instruire, care va fi însoțită de o prezentare power point și un videoclip.

De îndată ce primele materiale de instruire sunt dezvoltate în limba engleză, partenerii consorțiului vor analiza necesitatea ca materialele să fie traduse în diferitele limbi ale consorțiului.
Facilitator de simbioză industrială - The INSIGHT Insider #3
+
Facilitator de simbioză industrială - Curriculum comun
+
Descoperiți proiectul INSIGHT
+
Facilitator de simbioză industrială - INSIGHT
+
AL PATRULEA BULETIN INFORMATIV EDUZWACE
+
Ce urmeaza dupa stabilirea Curriculumului INSIGHT?
+
SIMBIOZA INDUSTRIALĂ SUSȚINE EXCELENȚA ȘI SINERGIA ÎNTRE COMPANII
+
TOATE NOUTĂȚILE CNPCD
Proiect cofinanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă
Mai multe la: www.swiss-contribution.ro & www.swiss-contribution.admin.ch/romania