Centrul Național pentru Producție și Consum Durabile
Person

Aida Szilagyi

Președinte și Expert în RECP și Ecoinovare
Urmându-și convingerile puternice, și anume că dezvoltarea durabilă este unica soluție viabilă pentru viitor, Aida a preluat inițiativa și a fondat Centrul Național pentru Producție si Consum Durabile, în anul 2010. Cu o gândire critică și inovativă și cu peste 20 de ani de experiență în domeniul dezvoltării durabile, Aida este dedicată în mod excepțional cauzei protejării resurselor naturale și a reducerii poluării. Ca Advocat al dezvoltării durabile și ca Expert, face eforturi importante în vederea includerii metodelor și practicilor pentru sporirea eficienței în utilizarea resurselor și a ecoinovării pe agenda companiilor și a autorităților publice.

Person

Andrei Churican

Vice-Președinte și Expert în Dezvoltare Durabilă 
Gânditor strategic și Expert în dezvoltarea durabilă, Andrei este un promotor activ al ecoinovarii fiind și Trainer certificat in domenii precum CSR, Economie Socială, Sisteme de Management, Producție Curată și Managementul Riscului. Este un blogger pasionat care coagulează în jurul său profesioniști și se bucură să vorbească public despre dezvoltarea durabilă și responsabilitatea socială a companiilor. Ca Expert, este implicat în numeroase proiecte în mediul privat, punându-și experiența de peste 10 ani, în slujba companiilor.

Person

Camelia Mocan

Expert în Dezvoltarea Afacerilor 
Motivată de provocări intelectuale, Camelia este consultant în business cu o experiență de peste 20 de ani în pograme finanțate, proiecte de investiții, cercetare, marketing și comunicare, audit și dezvoltare de strategie. Camelia își utilizează experiența în identificarea oportunităților financiare pentru diverse proiecte și idei care susțin obiectivele organizației și își aduce un aport important la implementarea proiectelor existente.

Person

Marian Mocan

Tutore
Suporter al excelenței în afaceri, promovează această idee în cercurile de business și în mediul academic, fiind Consultant în Management și Profesor al Facultății de Management în Producție și Transporturi din cadrul Universității Politehnice Timișoara. Marian sprijină misiunea noastră și este implicat în guvernarea organizației și în luarea deciziilor, utilizându-și importanta experiență în implicarea și sprijinirea mediului de afaceri, în domenii precum managementul strategic, logistică, analize diagnostic sau planificarea afacerilor. Este membru al Bordului Director al Asociației Consultanților în Management (AMCOR) și Decan al Facultății de Management în Producție și Transporturi.

Person

Gabriela Fistis

Expert în Dezvoltarea Durabilă 
Advocat al dezvoltării durabile a companiior, cu peste 18 ani de experiență în proiecte de cercetare și consultanță, Gabriela joacă un rol important în implementarea proiectelor utilizându-și expertiza ca și consultant, trainer și manager de proiect. Are un rol activ în sprijinirea instituțiilor publice și a sectorului industrial în dezvoltarea Planurilor de Energie Durabilă și implementarea conceptelor de dezvoltare durabilă.

Person

Emma Szilagyi  


Entuziastă a dezvoltării durabile, Mihaela a absolvit Facultatea de Ingineria Mediului în cadrul Universității Politehnica Timișoara și dorește să –și dezvolte cariera în acest domeniu. Aptitudinile sale și implicarea continuă în actvitățile centrului, precum și dorința de a învăța și de a aborda noile provocări o recomandă ca noua membră a echipei, care va inspira și va coagula implicarea tinerilor în acțiunile noastre.


Person

Delia Cotarca

Asistenta Echipei
Licențiată în Drept, Delia ne conectează cu ultimele cerințe legale relevante, fiind experimentată în activități de adminstrație și office management. Ne oferă suportul în gestionarea achizitiilor, a contractelor și a activităților de zi cu zi, contribuind entuziastă la implementarea proiectelor, la activități de cercetare și documentare, contabilitate și marketing. Delia ne conectează cu grupurile țintă, organizează evenimentele noastre de promovare și conștientizare și pregătește cadrul perfect pentru desfășurarea cu succes a workshopurilor și a instruirilor.

Proiect cofinanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă
Mai multe la: www.swiss-contribution.ro & www.swiss-contribution.admin.ch/romania